Lyckas med din blinddejt

Brukar du blinddejta mycket, men verkar inte ha någon som helst tur? Då kan det bero på att du är för dåligt förberedd. Om du verkligen vill kunna lyckas med din blinddejt, bör du se till att ha några ess i rockärmen. Genom att i förväg förbereda till exempel roliga skämt, raggningsrepliker eller gåtor kommer du att kunna se stora framsteg. Såhär använder du dig av de olika tricken.

Lär dig bra raggningsrepliker

Alla känner säkert till en och annan raggningsreplik. Men är alla raggningsrepliker lika effektiva? Svaret är faktiskt nej, det är de inte. I vissa fall kan en del raggningsrepliker vara lite väl grova. Dessa repliker kan lätt skrämma iväg potentiella partners, vilket är något man helst vill undvika.

 

Om du inte vet något alls om personen som du ska dejta, är det säkrast att börja mjukt. Börja med de lite mer romantiska och mjuka raggningsreplikerna. Om du märker att din dejt vill mer än så, kan du sakta börja trappa upp det lite. Det allra bästa tipset är att bara känna efter så mycket som möjligt för att undvika den pinsamma tystnaden.

 

Humor kan bryta isen

Humor och roliga skämt är perfekt när man vill bryta isen och kicka igång en konversation med någon, speciellt om man aldrig har träffats tidigare. Roliga skämt uppskattas av alla, oavsett vem man är. Självklart kan man ha olika typer av humor, men det kan man snabbt känna av och anpassa sig efter.

Precis som med raggningsrepliker, är det bäst att vara lite försiktig. Vissa skämt går ju inte hem hos alla, så det kan vara smart att undvika allt för politiska skämt i början. Kör med så säkra skämt som möjligt tills konversationen har kommit igång och du börjar lära känna personen du dejtar. På det viset undviker du irritation och annat tråkigt under dejten.

Ge din dejt en gåta att lösa

Nu undrar du säkert varför gåtor är med på denna lista. Men gåtor är faktiskt riktigt bra när det kommer till att läsa känna andra. Ge din dejt en gåta som hen måste lösa. När hen sedan har löst din gåta, ge personen massor av beröm. Det kommer göra att din dejt känner sig lite gladare. När alla är på bättre humör, blir dejten mycket trevligare. Testa att använda dig av gåtor nästa gång du dejtar. Förbered gärna ett par gåtor lite i förväg.