4G antenn för säker internetuppkoppling – alltid

Bor du på landsbygden? Brukar du sakna uppkoppling med jämna mellanrum eller preppar för sämre tider? Kanske bör du investera i något som säkrar din mobila uppkoppling samt en internetkoppling till dina mobila enheter. Ring och surfa som vanligt, när inte grannen i ditt område kan det. Kriser och enorma väderskådespel kan ske när som helst, och vädret varierar, som vi vet, allt mer och mer och spås göra det mer med tiden. Att investera i en säker uppkoppling redan nu kan vara en smart idé. Man förlorar inget på det, och har i bästa fall en alldeles utmärkt och felfri uppkoppling till internet. Har du båt eller bil som du gärna håller kontakten med omvärlden ifrån? Då finns det varianter på 4G antenner som passar utmärkt även här!

 

Installera din 4G antenn

 

Enkelt och snabbt går det när du installerar din antenn. På några sekunder får du igång sändaren efter en kortare montering av de delar som inte är så många eller komplicerade att vem som helst kan utföra installationen. Med andra ord kan gamla farfar montera ihop delarna för att ni ska fortsätta hålla kontakten. Det gäller bara att hålla honom lugn! Allt som behövs för att få din nya antenn att fungera – så som strömförstärkare, antenn, repeater och verktyg till monteringen hänger med. Häng med du också! Ingen mer dålig uppkoppling för att träden svajar utanför fönstret. Även om du bor på Gotland ska du ha uppkoppling. Du kan till och med kalla på grannarna vid nästa strömavbrott, vilket enligt statistiken är att döma, snart. Sitter du i ett mindre hus, ett mellanstort hus eller ett stort hus? Få täckning på upp till 1200 kvadratmeter, enkelt!

 

Internet booster till din familj

 

Tycker du att bredbandet blivit segare i och med att din familj vuxit sig större? Istället för att ändra i ditt abonnemang hos internetleverantör kan du enkelt se att en 4G antenn ger dig fler fördelar än vad du annars skulle få. Du får snabbheten, större täckning och en säker uppkoppling i alla väder. Tänk att sitta längst ute i trädgården och ha en tyst stund för dig och din e-bok. Eller att internet fungerar även på andra sidan muren där du inte tidigare kunnat få kontakt med omvärlden. Vi är som du säkert redan känner till mycket beroende av vår uppkoppling idag. Kanske är du en sådan som vill ta avstånd och gärna förklarar din självständighet. Men när det verkligen tryter kan du vara säker på att internet är det vi snabbast tas för givet. Kanske har du redan preppat för krisen genom att köpa en radio med vev. Men om du gärna slipper att veva fram informationen om den situation som råder, kan en antenn och booster för ditt nätverk vara ett enklare sätt att ta reda på vad som händer. Bespara armmusklerna, det är i varje fall värt att testa. Och resten av tiden har du helt enkelt glassigt skön uppkoppling som du kan lita på – även på sjön!